pondelok 1. mája 2017

HAPPY BIRTHDAY SÚŤAŽ


Ahojte! Keďže náš blog bude mať 15. júna svoje prvé narodeniny, rozhodli sme sa, že usporiadame súťaž. Pôvodne mala byť až po maturitách, ale rozhodli sme sa, že dáme súťaži dlhší čas a začneme už teraz.
Môžete sa zapojiť dvoma spôsobmi. Buď prostredníctvom e-mailu alebo na instagrame. A teraz naše podmienky:
💋 Ako väčšina blogov, boli by sme veľmi rady, keby ste nás začali sledovať. Buď na blogu, alebo na instagramovom účtenakridlachknih. (Zároveň nám napíšte meno, pod ktorým vás tam nájdeme, v prípade ak si vyberiete poslať nám fotku e-mailom a sledovať nás na blogu.)
💋 Druhý bod nie je podstatný, ale ak máte čas a chuť, môžete našu súťaž zverejniť na nejakej internetovej stránke, aby si nás všimli aj iní. Veď kto nerád vyhráva knihy?? 
💋 Ten základný bod! Pošlite nám vašu fotku. Fotku vašej knižnice, obľúbenej knihy alebo iba nejakú knižnú chvíľku. Je to na vás. Necháme vám priestor vo vašej fantázii. Ak si vyberiete poslať nám fotku na e-mail, tak náš email je nakridlachknih@gmail.com, ak sa rozhodnete fotku zverejniť prostredníctvom instagramu, tak nás označte, aby sme vás našli.
💋 Máme na výber tri knihy, ktoré si môžete vybrať. Je to taký mix, ktorý sme vybrali. Na jednu z vybraním kníh sme napísali aj recenziu.
💋 A teraz ideme ku knihám! Vybrali sme pre vás knihy: 

Zlodeji labutí

Chlapec nikto 

Cudzie slovo láska.

💋 Pre lepšie priblíženie, o ktoré knihy sa bude súťažiť, tak tu sú anotácie:


Zlodeji labutí: Slávny maliar Robert Oliver zaútočí na obraz vo washingtonskej Národnej galérii výtvarného umenia. Čo podnietilo umelca, aby sa pokúsil zničiť to, čo pokladá za najcennejšie? Jeho jediné vysvetlenie znie: "Urobil som to pre ňu."
Psychiater Andrew Marlow, známy tým, že "sa pri ňom rozhovorí aj kameň", sa pri Oliverovi ocitá v slepej uličke. V úsilí pochopiť tajomstvo mučiace geniálneho umelca sa pustí do pátrania, pri ktorom preniká nielen do života žien, čo mali k Oliverovi najbližšie, ale odhalí aj dramatický príbeh lásky a umeleckej sebarealizácie, ktorý sa odohral v období francúzskeho impresionizmu.

Cudzie slovo láska: Hlavná hrdinka nerieši nijaké hlboké problémy - hoci trochu svetového mieru by si na desiatu určite dala. Má úžasnú rodinu, miluje svojich rodičov, zbožňuje svoje sestry a na milosť vzala aj švagra (musel však na tom tvrdo pracovať).
Teraz je na obzore druhý švagor. Josina zatiaľ nevydatá sestra Kate sa nezadržateľne rúti k oltáru a z nastávajúceho člena rodiny Geoffa sa budúcej švagrinej dvíha žalúdok. Čo tak urobiť votrelcovi zo života peklo ? Naštvaná Josie by to možno aj zvládla, no rozptyľujú ju uvrešťané spolužiačky, zlatí chalani všade naokolo a najmä to, že každý, zdá sa, hovorí celkom iným jazykom.


Chlapec nikto: Málokto si ho všimne a nikto mu nevenuje pozornosť. Zrazu sa objaví v novej škole, v novom meste, s novým menom a nájde si niekoľkých priateľov. Keď člen rodiny jeho nového kamaráta umrie prirodzenou smrťou, misia je splnená. Odchádza za novým cieľom.
Problém nastane, keď ma za úlohu postarať sa o starostu New Yorku. Starosta mu pripomína otca a s jeho dcérou má veľa spoločného. Veľmi hlboko v ňom je totiž schované dieťa, ktorým kedysi bol, tínedžer,snívajúci o normálnych veciach, akými sú domov a rodičia, mladý muž, čo sa chce oslobodiť. Túži po týchto veciach natoľko, aby misiu sabotoval ?
Recenzia na našom blogu tu.

💋 Posledným bodom je, aby ste k svojej fotke pripísali knihu, ktorú by ste, v prípade výhry, chceli dostať.

Výhercov vyberieme 15. júna 2017, v deň prvých narodenín.


Sima & Rony♛

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára