štvrtok 2. februára 2017

Let me be your Valentine ♥

Ano áno áno!!! Blíži sa Valentín. No a pre všetky stratené romantické duše, ktoré by chceli pre svoju polovičku niečo originálne, rozhodla som sa Vám pomôcť ;)

Keďže náš blog je venovaný čítaniu a písaniu, nečakajte darčeky s podtónom ,,výlet na Bahamy" ;)



1. 100 reasons why I love you
 →budete potrebovať: Papiere (najkrajšie farebné), nožnice (hoc aj ozdobné), perá/fixky, zaváraninovú fľašu ozdobného charakteru, tvorivého duša a kreativitu ;)
→ Začnite tým, že si papiere nastiháte na menšie ,,kartičky"
→Vezmite si fixku a na jednu z kartičiek napíšte niečo v duchu ,,Milujem ťa, pretože krásne voniaš" alebo ,,Si sladká a úžasná" - jednoducho na tom druhom vyzdvihnite jeho kvality, použite frázy, ktoré poznáte iba vy dvaja, alebo mu predostrite svoje plány do budúcnosti, napr. ,,Milujem ťa, pretože viem, že budeme spolu na vysokej"
→Vyplnené kartičky zložte a vhoďte do zaváraninovej fľaše
→Fľašu zatvorte, môžete ju vyzdobiť podľa vlastného uváženia a môžete ju venovať priateľovi/priateľke, alebo aj najlepšej kamarátke/kamarátovi
Nazvať to môžete akokoľvek chcete. 100 dôvodov, prečo ťa milujem; 100 vecí, ktroé na tebe zboňujem, vezriu v angličtine,...
-pr. malá inšpirácia tu aj tu a ešte aj tu

2. Love lettre
Viem, že som prehnane sentimentálna, ale rukou písané romantické listy vždy dostanú na vrchole originálnych vyznaní a vždy potešia ;)
→Budete potrebovať: obálku (alebo farebný ozdobný papier, z ktorého vyrobíte obálku), papier na písanie, svoje srdce (btw, môžete použiť aj dopisovú súpravu, ktoré sa dá kúpiť v papiernictve)
→Začnite s oslovením, použite oslovenie, akým voláte vašu polovičku, alebo vyberte niečo totálne preromantičštené ako napr. Drahé Slnko môjho života
→Vylejte svoje srdiečko na papier (samozrejme nie doslova!!), nachajte svoje myšlienky padať na papier, píšte všetko, čo Vám napadne. O spoločných zážitkoch, o tom ako sa cítite, keď ste spolu, o tom, ako vám chýba, keď nie ste spolu, o tom, ako veľká je vaša láska k nej/nemu
→Nezabudnite sa podpísať a pokojne pridajte aj malé P.S.: nakoniec (napr. P.S.: Milujem ťa, alebo P.S.: Budem tvoja navždy)
→list vložte do obálky a či už ho pošlete poštou, alebo ho osobne predáte do rúk vašej láske, cieš bude splnený ;)

3. Kniha
Motivačná literatúra, učebnica, kniha s faktami, encyklopédia, román, možno poukážka na nákup kníh....

4. Papiere
Niekto s predstavivosťou určite privíta niečo ako zápisník alebo perá ;)

5. Výlet
→výlet za dobrodružstvom: do knižnice, po stopách vašich obľúbených postáv

6. Teraz je rad výlučne na Vašej kreativite ;)

Pozor!!!! Nemusíte sa riadiť presne našimi inštrukciami, to je na kreativite najlepšie, dokážete si veci urobiť podľa seba ;) Existuje veľa alternatívnych ciest a je iba na Vás, ktorou sa rozhodnete ísť ;)

Veľa šťastia pri tvorení ;) aj naďalej platí, že Vám s radosťou vždy pomôžeme ;)

                                                        -VErRoOnNyIKA-

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára