utorok 19. septembra 2017

Zakázaná láska - Tabitha Suzuma (recenia)


Uf. Vážne?? Neviem ako by som sa mala vyjadriť, tak začnem nejako po rade.

Obálka, tak tá je úžasná. Krásna červená so srdiečkom zo slov a kvapkou. V kníhkupectve ma hneď dostala. Aj spolu s anotáciou. Bola som tak zvedavá a čo najskôr som si ju chcela prečítať. Skôr ma k nej ťahala zvedavosť ako len chuť na čítanie.

Keď som začala čítať, tušila som, čo sa asi tak môže stať. Už z názvu som to predpokladala a anotácia ma v tom len utvrdila. Nevedela som sa dočkať toho zlomu, kedy sa už konečne aspoň jeden z nich odhodlá niečo spraviť. Dočkala som sa, ale rovnako som zas na ďalší krok čakala dllllho. A takto cúvali a kráčali snáď celú večnosť. Takto to pokračovalo a vtedy prišiel druhý bod zlomu a odvtedy neviem, čo si mám myslieť.

Nemôžem ich ospravedlňovať tým, že boli viac rodičmi ako súrodencami a živili rodinu, áno, je to neobvyklá situácia, ale byť tak utiahnutý ako bol Logan by bolo naozaj šialené. Viem, že mne sa to môže kecať, keď som nebola v ich koži, ale aj tak. Neviem si predstaviť, že by som si ja začala niečo so svojim bratom. Má síce iba päť, ale aj keby mal viac...je to pre mňa neskutočné. Každú chvíľu som čakala, že príde niekto a povie im, že nie sú súrodenci alebo niečo také, že by mohli byť spolu. Dúfala som, že to nebude tak ufff, pretože takáto téma súrodeneckej lásky je naozaj niečo, o čom sa bežne nehovorí.

A ešte ach, ten koniec. To už ma dovalilo úplne.
Nemôžem povedať, že sa mi kniha ani štýl písania nepáčili, no mám zmiešané pocity a ťažko mi je teraz niečo hodnotiť. Ako lovestory - topka, ale taktoasi ani veľmi nie :/
-VErRoOnNyIKA-

2 komentáre:

  1. Ja som na túto knihu videla toľko rôznych názorov, že doteraz neviem, či si ju chcem prečítať, alebo nie. :D Takže úplne ťa chápem, ak si mala zmiešané pocity z jej čítania. U mňa sa tie zmiešané pocity objavili už len z čítania recenzií. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem...určite poznáš zápletky a kniha nie je zlá, takže si ju určite prečítaj... len je to téma, ktorá sa nevidí tak úplne bežne a naozaj to bolo veľmi zaujímavé... bez pocitov ma to určite nenechalo, ale brat a sestra??? vieš si to predstaviť?? mne to moc nešlo :)

      Ďakujeme ;)

      Odstrániť